Over Lavendelplantje.nl

Het verhaal van Dirk

Dirk Hoogenboom is de eigenaar van twee succesvolle betonbedrijven die zich bezighouden met de productie en handel van beton. Hoewel hij al vroeg fan is geworden van de lavendel van een lavendelplant, weet hij dat de productie van beton helaas een hoge uitstoot van CO2 met zich meebrengt. Om wat terug te doen voor de natuur en te compenseren voor deze uitstoot, besloot Dirk om Lavendelplantje.nl op te zetten. Met Lavendelplantje.nl wil Dirk anderen enthousiasmeren voor de lavendelplant en laten zien wat een fantastisch product het is.

Dirk hoopt dat Lavendelplantje.nl bijdraagt aan een grotere liefde voor de natuur en een grotere bewustwording van de belangrijke rol die planten spelen in ons leven. Hij is ervan overtuigd dat de lavendelplant niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een belangrijke bijdrage kan leveren aan het behoud van onze natuur. Vandaar dat Lavendelplantje.nl in het leven geroepen is! Op deze webshop ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een mooie lavendelplant voor in je eigen tuin of om cadeau te doen. Bekijk snel ons complete aanbod op onze webshop en bestel jouw favoriet.

 

Het verhaal van Susanne

Wat mij persoonlijk zo aantrekt in lavendel zijn de geur, de kleuren en de toepasbaarheid ervan in tuin, keuken en huis. Dit is een plant waarmee ik ook buiten mijn tuin bezig kan zijn.

Daarnaast is het een ideale plant om te gebruiken in de zanderige grond die vrijkomt na het Tegelwippen. Een makkelijke plant dus voor iemand die een nuttige bijdrage wil leveren aan vergroening en het tegengaan van het broeikaseffect.

Heb je een vraag over ons, de lavendelplanten, andere items uit de shop, of over je bestelling? Dan ben ik degene die je vragen zo snel mogelijk en zo goed mogelijk zal beantwoorden. En dat doe ik graag voor je. Dus schroom niet om lavendelplantje.nl te mailen, bellen of appen.