Afhalen
Je bestelling kan worden afgehaald of worden verzonden. Afhalen kan in Zaltbommel. We verzenden in heel Nederland, ook op de Waddeneilanden.
 
Bezorgen
Pakketten tot ca. 15 kilo worden per brievenbuspost of pakketdienst verzonden (DHL). Zodra je bestelling de deur uit gaat krijg je van ons een track en tracé bericht (alleen pakketdienst). Als je niet thuis bent zal de bezorger je pakket proberen af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een 'niet thuis code' achter. Met deze code kun je zelf een nieuw bezorgmoment kiezen. Als je niets doet, komen we op de eerst volgende bezorgdag nog een keer langs.
 
We verpakken je bestelling met grote zorg, maar kunnen niet altijd voorkomen dat de doos waarin je levering arriveert tijdens het transport wat beschadigd raakt. We vragen hiervoor je begrip. 

Als vulmateriaal gebruiken we hoofdzakelijk stro. Dit is een natuurproduct en kan na het uitpakken van je bestelling worden gebruikt als bodembedekking in de tuin, of kan bij het gft-afval. 
 
Wij kiezen op basis van de plant en het aantal planten of we de plant rechtop of liggend in de doos versturen. Dit doen we om de planten zoveel mogelijk te beschermen tegen eventuele transportschade.
 
 
Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Onze planten komen rechtstreeks van de kweker, de planten in onze webshop vallen onder de categorie ''bederfelijke producten'' (versproducten). Hierdoor vervalt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst je aankoop te retourneren. De bloempotten, bloembakken en accessoires kunnen wel retour gestuurd worden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.